شرکت خدمات آسانسور و پله برقی تکنوناطا

شرکت آسانسور و پله برقی تکنوناطا با تاسیس در سال 1360 و نزدیک به نیم قرن تجربه در صنعت آسانسور و پله برقی آماده خدمت گذاری در صنعت آسانسور می باشد. شماره تماس: 02188766739

شرکت خدمات آسانسور و پله برقی تکنوناطا

شرکت آسانسور و پله برقی تکنوناطا با تاسیس در سال 1360 و نزدیک به نیم قرن تجربه در صنعت آسانسور و پله برقی آماده خدمت گذاری در صنعت آسانسور می باشد. شماره تماس: 02188766739

آسانسور شیشه ای

آسانسور شیشه ای چیست؟ آسانسور شیشه ای یا پانواما (Panoramic elevator)، نوعی آسانسور است که به کمک دیوارهای شیشه ای،  به مسافران امکان می‌دهد تا در طول سفر خود از چشم اندازهای بیرونی لذت ببرند. این تجربه بی‌نظیر احساسی نوین را در مسافران ایجاد می‌کند و آنها را در معرض دیدن دنیای خارج از آسانسور قرار می‌دهد. همچنین آسانسورهای شیشه‌ای به آسانسورهایی گفته میشود که یک، چند و یا کلیه دیواره‌های کابین و چاه آن از جنس شیشه بوده که برای افراد حاضر در کابین قابلیت دیدن نمای بیرون را ایجاد مینماید.

آسانسورهای شیشه ای به هر دو صورت سیستم کششی و هیدرولیک، بسته به مکان و شرایط موجود قابل طراحی و نصب می‌باشند. با توجه به تجربه و نتایج حاصل شده، می‌توان گفت که استفاده از آسانسورهای شیشه ای یا پانواما می‌تواند یک گزینه جذاب برای کاربران باشد. این نوع آسانسورها می‌توانند به ساختمان ها جلوه‌ای ویژه بدهند. یکی از بارز ترین طراحی آسانسور شیشه را میتوانید در مراکز تجاری و اداری مشاهده کنید. آسانسور شیشه ای برج میلاد نیز میتواند یکی از مثال های آسانسور شیشه ای در تهران باشد.

انواع آسانسور شیشه ای

آسانسور های شیشه ای بطور کلی در دو نوع اصلی دسته بندی میشوند:

  • آسانسوری شیشه ای کششی
  • آسانسور شیشه ای هیدرولیکی

طراحی و اجرای حرفه‌ای آسانسور شیشه ای یا پانوراما

شرکت تکنوناطا به عنوان یک شرکت برجسته در زمینه طراحی و اجرای آسانسورهای شیشه ای یا پانوراما، با تمرکز بر کیفیت و نوآوری، نام آشنایی در صنعت خدمات آسانسور به جا گذاشته است. ما در شرکت تکنوناطا همواره تلاش می‌کنیم که تجربه سفری استثنایی را برای مسافران ایجاد کنیم و با استفاده از تکنولوژی پیشرفته و مهندسی دقیق، آسانسورهای شیشه ای یا پانوراما را طراحی و اجرا کنیم.

تکنوناطا تلاش می‌کند تا با استفاده از مواد با کیفیت و مقاوم و به کارگیری استانداردهای ایمنی، از امنیت مسافران مطمئن شود. همچنین، طراحی هوشمندانه و مدرن این شرکت، زیبایی منحصر به فردی به ساختمان شما می‌دهد.

با انتخاب تکنوناطا برای طراحی و اجرای آسانسور شیشه ای، خیال شما بابت خدمات پس از فروش نیز راحت خواهد بود. شما پس از خرید آسانسور با خیال راحت می‌توانید از آن لذت ببرید و از خدمات با کیفیت و تضمین شده شرکت بهره‌مند شوید.

طراحی کابین آسانسور

طراحی کابین آسانسور

آسانسور ها کاربردهای متفاوتی دارند، به همین جهت طراحی کابین آسانسور نیز باتوجه به کاربرد آسانسور باید انجام شود. از آنجایی که کاربران تنها با کابین آسانسور در ارتباط هستند و هیچگاه با دیگر قطعات آسانسور مواجه نخواهند شد، شکل ظاهری کابین آسانسور برای آنها بسیار حائز اهمیت خواهد بود. علاوه بر ساختمان های مسکونی، در ساختمان های تجاری و اداری کابین آسانسور میتواند به پرستیژ کاری شما بیفزاید.

تمام دیتیلی که در آسانسور مشاهده میکنید از درب آسانسور گرفته تا آینه بکار رفته در طراحی کابین آسانسور، ازجمله المان های حائز اهمیت در زمان طراحی کابین است که باید به آن توجه داشته باشید. هنگام انتخاب تمام این قطعات ممکن است کمی گیج شوید چراکه با تنوع بسیار بالائی مواجه خواهید شد، در این زمان است که باید به متخصصین این حوزه مراجعه کنید تا بتوانید بهترین انتخاب را داشته باشید. پیشرفت تکنولوژی سبب شده تا طراحی کابین آسانسور بااستفاده از نرم افزار های مربوطه نیز امکان پذیر باشد؛ نرم افزار lift designer یکی از نرم افزار های حرفه ای در زمینه کابین آسانسور است که متخصصین طراحی و نصب آسانسور از آن استفاده میکنند.

بازسازی کابین آسانسور

کابین آسانسور ممکن است پس از گذشت چند سال فرسوده شده و احتیاج به بازسازی داشته باشد؛ بازسازی آسانسور شامل بخش های متفاوتی میشود بعنوان مثال بازسازی کف آسانسور، بازسازی دیواره آسانسور، بازسازی سقف آسانسور، بازسازی دستگیره آسانسور، آیینه آسانسور و حتی بازسازی درب آسانسور از جمله مورادی است که در هنگام بازسازی آسانسور باید به آنها توجه داشته باشید.

تزیین کابین آسانسور

تزئینات کابین آسانسور ابتدا از المان های فنی شروع شده و پس از آن باتوجه به سلیقه مشتریان و نیاز آنها میتوان تزیینات کابین آسانسور را شروع کرد. تزیینات داخل کابین آسانسور باید باتوجه به نوع کابین اعم از استیل، چوبی، شیشه ای و... انجام شود تا علاوه بر شکل ظاهری زیبا به جهت فنی نیز با مشکل مواجه نشود. حال سوال پیش میاید که تزئین کابین آسانسور شامل چه مواردی میشود؟ در ادامه به برخی از مواردی که در تزیین کابین آسانسور به آن توجه میشود پرداخته ایم:

  • تعویض درب
  • تعویض کف
  • تعویض بدنه کابین
  • تعویض صفحه کلید
  • تعویض دستگیره های آسانسور

نکات مهم تزئینات کابین آسانسور

برخی از نکاتی که هنگام استفاده از تزئینات کابین آسانسور استفاده میکنید، میتواند در افزایش عمر آسانسور و همچنین عملکر بهتر آسانسور تاثیر گذار باشند؛ ازجمله موارد حائز اهمیت میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

در هنگام بازسازی آسانسور استفاده تزئیناتی که وزن نامعقول دارند انتخاب مناسبی نخواهد بود چراکه بالانس آسانسور را بهم میریزد.

تزئینات که قصد تغییر آن را دارید، همانند آیینه آسانسور نباید روی تزئینات قبلی اضافه شوند.

جابجایی و تعویض دکمه های آسانسور باید زیر نظر متخصصین صورت گیرد.

استفاده از چسب های مرغوب یکی از نکات حائز اهمیت میباشد.

بازسازی کابین آسانسور در ساختمان های درمانی

یکی دیگر از کاربرد های آسانسور را میتوان در ساختمان های درمانی مشاهده کرد؛ آسانسور های بیماربر برای جابجا کردن بیمارانی که توانایی راه رفتن ندارند و باید با برانکارد و یا ویلچر جابجا شوند، کاربرد دارد.

باتوجه به این موضوع اهمیت به کیفیت و امنیت آسانسور در ساختمان های درمانی، یکی از المان هایی است که باید به آن توجه داشته باشید. کابین آسانسور های ساختمان های درمانی، بیشترین فرسایش را در زمینه انواع آسانسور دارند. تنها راه حل این مشکل، میتواند بازسازی کابین آسانسور ساختمان های درمانی باشد.

ریل آسانسور کاربرد و انواع آن

ریل آسانسور چیست؟
ریل آسانسور قطعه ای فلزی از متریال فولاد است که در داخل چاله آسانسور نصب و تعبیه می شود، این قطعه ی فلزی باعث می شود تا کابین آسانسور بدون لغزش به صورت صاف در چاله آسانسور حرکت کند.
مشخصات فنی ریل آسانسور
تولید و ساخت ریل آسانسور به طور معمول به دو روش کشش سرد و روش ماشین کاری انجام می شود، اکثر این ریل ها دارای متریالی فولادی هستند که به شکل T قالب گیری و ساخته می شوند.
یکی از مشخصات فنی که ریل آسانسور باید داشته، صیقلی بودن و صافی سطح ریل آسانسور است، به این خاطر که کابین آسانسور باید حرکتی بدون لرزش و اصطحکاکی را داشته باشد؛ برای این کار در روش های تولید و ساخت ریل آسانسور، ریل های تولید شده پس از مرحله ی نورد با ماشین های هموار می شوند.
کیفیت ریل های آسانسوری که با روش های ماشین کاری و یا نورد گرم تولید می شوند به نسبت روش نورد سرد، بالاتر است، به همین علت در اکثر سیستم آسانسور هایی با کیفیت بالا، از ریل های تولید شده با روش گرم استفاده می شود.
انواع ریل آسانسور
ریل آسانسور در سیستم آسانسوری، به علت عملکرد پراهمیتی که در حرکت و جابجایی کابین آسانسور دارد، وظیفه ی مهمی را ایفا می‌ کند و از آنجایی که اجزای سیستم های آسانسوری با یکدیگر بسیار متفاوتند، ریل های آسانسوری نیز انواع مختلفی دارند، این ریل ها طبق مشخصات فنی و ظرفیت آسانسور ها انتخاب می شوند؛ برای مثال اگر ارتفاع چاله آسانسور و یا حجم آسانسوری بالا باشد، ضخامت و کیفیت ریل نیز باید از نوع بالاتری برخوردار باشد.
تنها شباهتی که بین تمامی ریل های آسانسوری می باشد، شکل T ظاهری آنها و تولید آنها در شاخه هایی ۵ متری می باشد، علاوه بر این در انتهای همه ی ریل های آسانسوری اتصالات نر و مادگی وجود دارد تا اتصال آنها به شاخه های دیگر را ممکن کند، در ادامه ی این مقاله به معرفی و بررسی انواع رایج ریل های آسانسوری میپردازیم.
ریل خطی یا لاینر
همانطور که از اسم این ریل های آسانسوری پیداست، ریل های خطی مختص نصب و تعبیه در آسانسور های خطی هستند، این ریل ها شامل قسمت های ثابت و متحرک می شوند که می تواند در آسانسور های عمودی و افقی نصب شود.
ریل تسمه ای یا بلت روپ
این نوع ریل ها، به عنوان تسمه های فیبری یا نایلونی و سیم های فلزی، جهت حرکت آسانسور استفاده می شود که مناسب نصب و تعبیه در آسانسور های دارای ارتفاع کم و کوچک هستند.
ریل هیدرولیک
ریل های هیدرولیکی در آسانسور های هیدرولیکی استفاده می شوند، این نوع از ریل های آسانسوری از لوله های فلزی تولید شده اند که در هنگام استفاده از آسانسور، با استفاده از روغن هیدرولیک، به صورت عمودی به بالا و پایین در چاله آسانسوری حرکت می‌ کنند.
ریل تقویت شده
این نوع از ریل های آسانسوری، جهت استفاده در آسانسور های شهری و بزرگ تولید شده اند که دارای قسمت هایی به شکل u هستند، ریل های تقویت شده جهت پایداری و استحکام در ریل ها تولید شده اند که دارای کیفیت بالایی هستند.
ریل پیچشی
ریل های پیچشی آسانسور مختص نصب در آسانسور های باربری هستند، این نوع ریل های آسانسوری دارای سیم هایی هستند که به صورت پیچشی به دور هم قرار می‌ گیرند.
سایز بندی ریل های آسانسوری
ریل های تولید شده با توجه به معیار های مختلفی ساخته می شوند، این معیار ها، شامل:
  • سرعت حرکت کابین آسانسور
  • ارتفاع ریل آسانسور
  • مشخصات فنی آسانسور
  • کاربری آسانسور
می باشد، برای انتخاب ریل آسانسوری درست، باید به مواردی مانند ارتفاع چاله آسانسور، ظرفیت کابین آسانسور، ارتفاع کابین کاربری و آسانسور بسیار توجه کرد؛ انواع سایز های ریل های آسانسوری شامل ریل T5، T9، T12، T16 می باشد که توسط طراحان و تکنسین های آسانسوری انتخاب می شود.

آشنایی با آسانسور معلول بر و ویژگی های آن

آسانسور معلول بر

آسانسور معلول بر یکی از انواع آسانسور های پله رو بشمار میرود که ویژگی های خاصی را ایجاد کرده است. کاربران آسانسور معلول بر، همانطور که از نامش پیداست، مختص معلولین و افرادیست که توانایی ایستادن و یا راه رفتن ندارند. این نوع آسانسور ها به کمک معلولین آمده و میتوانند به همراه ویلچر از این آسانسور برای رفت و آمد میان طبقات استفاده کنند. آسانسور معلول بر سبب شده تا افراد استقلال بیشتری داشته باشند.