شرکت خدمات آسانسور و پله برقی تکنوناطا

شرکت آسانسور و پله برقی تکنوناطا با تاسیس در سال 1360 و نزدیک به نیم قرن تجربه در صنعت آسانسور و پله برقی آماده خدمت گذاری در صنعت آسانسور می باشد. شماره تماس: 02188766739

شرکت خدمات آسانسور و پله برقی تکنوناطا

شرکت آسانسور و پله برقی تکنوناطا با تاسیس در سال 1360 و نزدیک به نیم قرن تجربه در صنعت آسانسور و پله برقی آماده خدمت گذاری در صنعت آسانسور می باشد. شماره تماس: 02188766739

قطع برق آسانسور توسط مدیر ساختمان

آیا مدیر ساختمان می تواند آسانسور را قطع کند؟
همانطور که در ابتدای مقاله به آن اشاره کردیم، آسانسور از اصلی ترین و مهم ترین تجهیزاتی است که در ساختمان وجود دارد و از آنجایی که به طور مستقیم با ایمنی کاربران ساختمان سروکار دارد، هرگونه اختلال در سیستم آسانسوری می تواند سبب بروز زیان های جانی و یا خسارت های مالی هنگفت برای صاحب ملک و یا کاربران ساختمان شود؛ به همین دلیل ایمنی آسانسور و نحوه ی عملکرد صحیح از لحاظ ایمنی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. اما از آنجایی که در مواقعی نیاز به قطع آسانسور و یا قطع برق سیستم خواهد بود، مدیر ساختمان می تواند در دو شرایط قطع برق آسانسور را انجام دهد، نا گفته نماند که این شرایط می تواند در قرارداد بین همسایگان و یا استسناعات مرتبط با آن ذکر شود:
۱. در شرایطی که امنیت ساکنین در هنگام استفاده از آسانسور به خطر بیوفتد.
نگهداری آسانسور شامل استاندارد ها و شرایط ایمنی است که به طور دوره ای توسط متخصص ها بررسی و سرویس خواهد شد، هنگامی که عملکرد آسانسور غیرطبیعی باشد و یا تجهیزات آسانسور شامل فرسودگی شده باشد، سرویس های دوره ای و یا تعمیرات باید انجام شود، در این موارد مدیر ساختمان می تواند با توصیه متخصصین، اقدام به قطع برق آسانسور به منظور ایمنی و سلامت ساکنین کند و بعد از انجام تعمیرات لازم، تعویض قطعات و یا اتمام سرویس دوره ای، می تواند برق آسانسور را به طور مجدد وصل کند.
۲. در شرایطی که ساکنین ساختمان بعد از ذکر ۳ اخطار در قرارداد، شارژ ساختمان و هزینه های مرتبط را پرداخت نکنند.
یکی دیگر از مواردی که مدیر ساختمان می تواند برق مرتبط با آسانسور و یا تابلو فرمان را قطع کند، عدم پرداخت شارژ ساکنین به مدت ذکر شده در قرارداد بین ساکنین است، در صورتی که افراد ساکن در ساختمان حق اجازه ی خود را پرداخت نکنند، مدیر ساختمان می تواند بعد از پیگیری از مراجع قانونی، اقدام به قطع برق آسانسور کند؛ به این صورت که ابتدا با توجه به قوانین مرتبط با اظهارنامه، از طریق مراجع قانونی و دفاتر خدمات قضایی ابلاغیه را به واحد ساکن بدهکار ابلاغ کند، سپس بعد از اعلام مدت ۱۰ روز به فرد مذکور، ظرف مدت حداکثر ده روز ساکن باید شارژ عقب مانده را پرداخت نماید، بر اساس آراء وکلا، تا هنگامی‌ که حق شارژ توسط واحد ساکن پرداخت نشود، مدیر ساختمان می تواند خدمات مشترک از جمله تجهیزات آسانسور را با اختیار خود قطع کند. لازم به ذکر است که این موضوع باید در بند های قرارداد مربوطه ذکر شود.

معنی دکمه های اسانسور

پنل کلید آسانسور متشکل از علائم و دکمه‌هایی با علائم اختصاری و یا اعداد هستند، که برخی از آنها برای کاربر مشخص و واضح می‌باشد؛ برای مثال کلید‌های شماره و اعداد نشانگر طبقات مربوطه‌ی ساختمان است و تمامی کاربران آسانسور از آن اطلاع دارند. اما دیگر کلیدهای آسانسور که با علائم اختصاری بکار می‌روند، ممکن است برای کاربران آسانسور خوانا نباشند؛ به همین خاطر متخصصین ما در تکنوناطا مقاله‌ای در خصوص معنی دکمه‌های آسانسور در صفحه کلید برای شما همراهان گرامی آماده کرده‌اند تا با معانی این دکمه‌های اضطراری آسانسور آشنا شوید و قادر به استفاده‌ی آنها در مواقع ضروری باشید، در ادامه با ما همراه باشید. دانستن معنی دکمه های آسانسور سبب می شود تا نحوه استفاده از دکمه های آسانسور به درستی صورت گرفته و عمر آسانسور بیشتر شده و از سمتی دیگر شاید تا سال ها شما نیازی به بازسازی آسانسور نداشته باشید.
دکمه های شاخص طبقات آسانسور
معنی دکمه‌های شاخص طبقات آسانسور چیست؟ کلیدهای شاخص طبقات در واقع همان کلیدهای طبقات آسانسور هستند و اکثر ما تنها با این کلیدهای آسانسور سروکار داریم. این دکمه‌ها که با اعداد مشخص شده‌اند، در واقع اصلی‌ترین کلیدهای صفحه کلید آسانسور هستند و بر پنل شستی در کابین آسانسور در ارتفاع استاندارد نصب شده‌اند.
کلیدهای شاخص طبقات آسانسور به‌طور معمول با اعداد و یا ترکیب اعداد و حروف اختصاری مرتبط با کلمه‌ی اول طبقات نشان‌گذاری و نمایش داده می‌شوند؛ این کلیدهای طبقات آسانسور به معنی طبقات ساختمان هستند و هر کدام از این اعداد نشانگر طبقه‌ی مربوطه می‌باشند؛ برای مثال اگر ساختمانی دارای ۲۰ طبقه بوده، کلید های شاخص طبقات از عدد ۱ الی ۲۰ را در صفحه کلید آسانسور که نصب شده بر دیواره‌ی کابین می‌باشد، نشان می‌دهد، که هر کدام از این اعداد هدایت کننده‌ی شما به طبقه‌ی مربوطه است. باقی این دکمه‌ها دارای معنی متفاوتی از طبقات و یا نشانگر علائم ایمنی هستند که در ادامه به طور دقیق به آنها می‌پردازیم.
دکمه کلید G و GF
دکمه کلید G و یا GF در پنل کلید آسانسور به چه معناست؟ این دکمه کلید مرتبط با طبقه‌ی همکف است که بر روی پنل کلید آسانسور با حروف اختصاری G و یا GF به اختصار کلمه (Ground floor) نشان داده می‌شود؛ در برخی از کشورهای اروپایی و یا کابین آسانسورهای وارداتی طبقه‌ی همکف با دکمه ی کلید عدد صفر 0 نیز نشان داده می‌شوند.
همچنین در برخی از ساختمان‌های دارای لابی، علامت ستاره * در کنار حرف G قرار می‌گیرد که به معنی راه خروج از لابی است.
  • دکمه b در پنل کلید آسانسور
  • دکمه P پنل کلید آسانسور
  • دکمه R کلید آسانسور
  • دکمه کلید با علامت زنگوله و یا به رنگ زرد در پنل کلیدی آسانسور
  • کلید قرمز و یا اضطراری آسانسور
  • دکمه کلید T آسانسور
  • دکمه کلید S آسانسور
  • دکمه کلید PH در آسانسور
  • دکمه کلید H آسانسور

انتخاب شرکت معتبر آسانسور سازی

خرید آسانسور ایمن
آسانسور از جمله محصولاتی است که روزانه افراد بسیاری از آن استفاده میکنند، به همین جهت ایمنی آسانسور حائز اهمیت میباشد. بسیاری از افراد و شرکت ها، پس از نصب آسانسور، آسانسور را رها میکنند که این امر علاوه بر تهدید ایمنی افراد میتواند زیان مالی بسیاری نیز به مالکین برساند. در این زمان سرویس دوره‌ای آسانسور اهمیت پیدا میکند. برخی شرکت‌های نصب آسانسور که گارانتی نصب را به مشتریان خود میدهند، سرویس و نگهداری دوره‌ای آسانسور را نیز انجام میدهند که این امر نشان دهنده مسئولیت پذیری آن شرکت است؛ اما برخی دیگر پس از نصب آسانسور مشتریان خود را رها کرده و ارزشی برای جان و مال آن‌ها قائل نمیشوند. شرکت تکنوناطا از جمله شرکت‌هایی است که علاوه بر تضمین و گارانتی که به مشتریان خود میدهد، خدمات پس از نصب و راه اندازی آسانسور را نیز انجام میدهد. کیفیت قطعات و تجهیزات مورد استفاده تکنوناطا یکی دیگر از وجه تمایز این شرکت با دیگر شرکت‌های نصب آسانسور است.

علل گیر کردن آسانسور

بررسی علل گیر کردن آسانسور

چرا آسانسور گیر میکند؟ احتمالا برای شما هم پیش آمده است که در هنگام جابجایی و استفاده از آسانسور، کابین آسانسور در بین طبقات گیر کند و یا در طبقه‌ی خاصی از آسانسور توقف طولانی داشته باشد؛ این اتفاق میتواند بسیار هولناک باشد و سبب ترس کاربران و یا در مواردی سبب به خطر افتادن ایمنی افراد شود؛ به همین خاطر و به علت اهمیت این امر قصد داریم تا در این مقاله از تکنوناطا به تمامی مواردی که سبب توقف آسانسور و یا گیر کردن آسانسور در بین طبقات خواهد شد بپردازیم و توصیه‌هایی برای پیشگیری از این امر را به شما معرفی کنیم، پس در ادامه این مقاله با ما همراه باشید.

شناخت و بررسی علل گیر کردن آسانسور

گیر کردن آسانسور در بین طبقات و یا در برخی از طبقات خاص ساختمان ممکن است به دلایل مختلفی مانند ایرادات و نقص‌های فنی و یا نیز نحوه کارکرد آسانسور اتفاق بیوفتد؛ استفاده نادرست کاربر از آسانسور، عقب انداختن و یا عدم انجام سرویس های دوره‌ای آسانسور و حتی نصب سیستم آسانسور می تواند از عمده دلایل گیر کردن آسانسور بر حسب نحوه کارکرد به شمار رود؛ همچنین از دلایل فنی که می تواند موجب گیر کردن آسانسور شود می توان به تجمع سیم های فولادی و سیم بکسل های آسانسور اشاره کرد که سبب مختل شدن جابجایی آسانسور خواهد شد و از دیگر ایرادات فنی می توان به خارج شدن کابین آسانسور از ریل اشاره کرد؛ اما برای اینکه متوجه شویم به چه دلیلی آسانسور گیر میکند ابتدا باید نوع گیر کردن آن را بررسی کنیم، در ادامه انواع علل گیر کردن آسانسور و نحوه ی پیشگیری از آن را معرفی خواهیم کرد.

قطع برق ساختمان

قطعی برق ساختمان یکی از موارد شایع و تاثیر گذار در گیرد کردن آسانسور میباشد. نبود باطری خروج اضطراری یکی از شایع ترین علل توقف ناگهانی آسانسور در بین طبقات، از کار افتادن تابلو فرمان به علت قطعی برق است. قطعی برق در ساختمان هایی که دارای برق اضطراری نیستند سبب می شود تا کابین آسانسور در طبقات متوقف شود، این قطعی برق تا هنگامی که برق تابلو فرمان وصل شود، ادامه دارد و اگر کابین در بین طبقات متوقف شود امکان باز کردن کابین وجود ندارد.

در این مواقع توصیه می شود که سیستم آسانسور را به باطری خروج اضطراری تجهیز کنید تا در نبود برق ساختمان، آسانسور بتواند از باطری برای جابجایی در طبقات و یا توقف در طبقه مورد نظر استفاده کند.

جلوگیری از خرابی آسانسور

دلیل توقف ناگهانی آسانسور چیست؟ همانطور که اشاره کردیم سرویس دوره ای آسانسور روشی مطمئن برای پیشگیری از توقف آسانسور و در پی آن جلوگیری از خرابی آن است، یکی از دلایلی که آسانسور به طور ناگهانی در بین طبقات و به هنگام استفاده کاربر از آسانسور متوقف می شود، عدم انجام به موقع سرویس دوره ای آسانسور است، سرویس دوره ای آسانسور می تواند معایب قطعات و خطاهای الکتریکی سیستم آسانسوری شمارا ابتدا شناسایی کند و سپس از بروز مشکلات بیشتر جلوگیری کند.

توقف ناگهانی آسانسور در پی خرابی چشمی آسانسور صورت میگیرد که اگر به طور ماهانه سیستم آسانسوری چک شود، چشمی تعویض و یا تعمیر خواهد شد.